Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، به همت اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار، اقشار مختلف در ایام ماه مبارک رمضان، روزه خود را همراه با فیلم‌های این جشنواره افطار می‌کنند.

محمدحسین علی‌زاده، از اکران‌کنندگان مردمی جشنواره عمار در منطقه 17 تهران که در ایام ماه رمضان، به صورت روزانه، فیلم‌های عمار را به نمایش می‌گذارد، در این باره، گفت: به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان از طریق هماهنگی و برنامه‌ریزی با دوستان و عوامل دبیرخانه جشنواره عمار، تصمیم گرفتیم تا طرح اکران فیلم های این جشنواره را در منطقه 17 تهران در ماه رمضان اجرایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که در این ماه مبارک، مساجد و حتی بوستان‌ها به دلیل پذیرایی از مزار مطهر شهدا شلوغ‌تر می‌شوند، به همین دلیل، این ایام، ظرفیت بسیار خوبی برای نمایش فیلم است.

وی در همین باره ادامه داد: این طرح نمایش فیلم های جشنواره عمار از ابتدای این ماه شروع شده و ما قصد داریم تا علاوه بر نمایش فیلم، بحث اقتصاد مقاومتی را نیز در آثار به نمایش درآمده خود پیگیری کنیم به همین دلیل، در این راستا فیلم‌هایی با موضوع اقتصاد مقاومتی عمار را هم اکران می‌کنیم.

این اکران کننده مردمی با اشاره به برگزاری مسابقه در کنار نمایش فیلم، تصریح کرد: علاوه بر مساجد و فضای باز منطقه، در مزار شهدای منطقه 17، کانون فرهنگی و پایگاه بسیجی هم که در اختیار داریم، در کنار فعالیت‌هایی مانند سفره افطار و محفل انس با قرآن، فیلمهای عمار را هم برای مخاطبان پخش می‌کنیم.

علی‌زاده در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: بعد از اکران فیلم داستانی «هنگامه» در این منطقه با جشنواره عمار آشنا شدیم و به این نتیجه رسیدیم که فیلم می‌تواند به عنوان یک ابزار مفید برای جذب و تأثیرگذاری روی مخاطب عمل کند. به همین دلیل، جهت اکران آثار این جشنواره، ستاد مردمی ایجاد کردیم که خوشبختانه این جریان در کل منطقه 17 راه افتاد و شاهد اکران های بسیار خوبی در این منطقه از تهران هستیم.

این فعال فرهنگی ادامه داد: در حوزه اکران در این منطقه تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا نمایش‌های فیلم‌های عمار، مسجد محور باشد؛ البته در میادین و سراهای محلات هم کار اکران و نمایش‌های فیلم‌ها را دنبال می‌کنیم که با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم و اقشار مختلف از جمله کودکان، نوجوانان، جوانان و کهنسالان مواجه شده است.

وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: تا امروز فیلم‌هایی چون «دایو»، «من مدیر جلسه‌ام»، «تیهو»، «چوب بستنی»، «قابلمه»، «علمک»، «فراموش‌شده‌ها» و دیگر آثار جشنواره عمار را در این منطقه اکران کردیم که در میان این اکران‌ها، فیلم‌های «من مدیر جلسه ام» و «تیهو» با استقبال فوق العاده‌ای مخاطبان و مردم محل همراه بوده است.

علی‌زاده یادآور شد: در یکی از اکران‌های اخیر ماه رمضان که به همراه دوستم در پایگاه بسیج برای ‌دانش‌آموزان، برنامه داشتیم، فیلم‌های «با جماعت»، «تکلیف» و «تیهو» را همزمان با برپایی سفره افطاری اکران مردیم اما دانش‌آموزان، بدون توجه به فرارسیدن زمان افطار و با علاقه فراوان فیلم داستانی «تیهو» را تماشا می‌کردند.

این فعال فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: برای تبلیغات اکران‌هایمان، معمولا به شیوه چهره به چهره و استفاده از فضای مجازی اقدام می‌کنیم و سعی کردیم به صورتی مناسب از این دو شیوه تبلیغی برای جذب مردم استفاده کنیم.

علی‌زاده اضافه کرد: در زمینه تأمین تجهیزات اکران هم با تعامل خوبی که بین نهادهای مختلف منطقه 17 شامل بسیج و کنگره شهدای منطقه است، اقلامی مانند ویدئو پروژکتور، رایانه و سیستم صوتی را به راحتی در اختیار ما قرار می‌دهند. همچنین برای پذیرایی‌هایی هم که در اکران فیلم‌ها داریم، افراد خیر منطقه به ما کمک می‌کنند.

وی یادآور شد: در حال رایزنی با بسیج منطقه 17 هستیم تا محلی دائمی و ثابت برای تسهیل کارهای لازم برای نمایش فیلم‌های جشنواره عمار در سطح این منطقه فراهم کنیم.

گفتنی است علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت اکران مردمی این جشنواره به نشانی Ekran.ammarfilm.ir و ثبت‌نام در آن، نسبت به دریافت و اکران فیلم‌های جشنواره مردمی فیلم عمار اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۲ هزار میلیارد ریالی برای احداث باغ مشاهیر در اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به احداث باغ مشاهیر اصفهان در این منطقه گفت: معرفی ارزش‌ها، دستاوردها و زندگی مشاهیر از اهداف ساخت این باغ است و برای احداث آن ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: احداث باغ مشاهیر اصفهان با اعتبار ۲,۰۰۰ میلیارد ریال در سال جاری در دستور کار اقدامات عمرانی این منطقه قرار دارد.

وی با بیان اینکه باغ مشاهیر یکی از بزرگ‌ترین باغ‌های ایرانی خواهد بود که در زمان‌بندی مناسب و فشرده به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: اولویت نخست در احداث باغ مشاهیر، احداث پیاده‌رو و مسیر عبوری رینگ پیرامونی باغ مشاهیر و ایجاد عرصه فضای سبز و کاربری پارک است و در کنار آن کاربری گردشگری، فرهنگی و تفریحی هم خواهد داشت که به‌طور قطع کار ماندگار و ارزشمندی خواهد شد.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: از شانزدهم فروردین سال جاری عملیات اجرایی محور سواره اطراف این پروژه با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال آغاز شد و در حال حاضر بستر کاملاً آماده است و در یک ماه آینده قسمتی از پروژه آسفالت می‌شود.

کارگر از پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی محور سواره اطراف احداث باغ مشاهیر خبر داد و خاطرنشان کرد: در این پروژه بیش از ۱۹ هزار متر مربع زیرسازی می‌شود و پس از آن حدود ۴۷۰۰ تن آسفالت‌ریزی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به احداث باغ مشاهیر اصفهان در منطقه ۵ شهرداری اصفهان اظهار کرد: معرفی ارزش‌ها، دستاوردها و زندگی مشاهیر از اهداف ساخت باغ مشاهیر است و برای طراحی آن نزدیک به ۹۰ اثر مشابه در جای‌جای جهان مورد بررسی قرار گرفت، مطالعات بومی‌سازی و در نهایت طرح بر مبنای معماری اصیل ایرانی، اقتباس شد.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان تصریح کرد: این پروژه در نزدیکی باغ فرح‌آباد سابق قرار دارد و با توجه به تصاویر موجود از این باغ، ویژگی‌هایی از آن در طرح اقتباس شد.

وی با اشاره به اینکه کاربری باغ مشاهیر خانواده‌محور است و به مساحت ۲۲ هکتار گفت: فضای سبز، مسجد، فروشگاه صنایع دستی، کافه کتاب، میدان مرکزی، موزه قلب زمین، کوشک به مساحت ۱۲ هزار متر مربع، دیواره اصفهان و آمفی‌تئاتر با ظرفیت ۴۵۰۰ نفر بخش‌هایی از این باغ است.

کد خبر 751683

دیگر خبرها

  • «دورهمی فرشته‌ها» در باغ بانوان صدف اصفهان
  • جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری دومین جشواره تئاتر خیابانی زاب در پیرانشهر
  • دعوت مدیر ورزشگاه دستگردی به جلسه بازی پرسپولیس
  • تنش شدید میان روسیه و غرب درباره اعزام نیرو به اوکراین/ تصرف دو منطقه دیگر اوکراین توسط ارتش روسیه
  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • اعتبار ۲ هزار میلیارد ریالی برای احداث باغ مشاهیر در اصفهان
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • بهسازی و توسعه بوستان‌های منطقه ۵ قم